Om Steffen V. McInerney

Steffen V. McInerney
Steffen V. McInerneyWebredaktør og digital markedsfører

Hei!

Takk for at du besøker nettstedet mitt.

Jeg heter Steffen V. McInerney, og jeg jobber som webredaktør og digital markedsfører for Noroff Education AS. Noroff er en utdanningsinstitusjon med sterkt digitalt DNA. Vi jobber for at våre studenter skal få en utdanning tilpasset en digital- og teknologisentrert fremtid. Min jobb er er å markedsføre utdanningene, og en stor del av dette innebærer å skrive nyhetsartikler om Noroff.

Dette nettstedet tilhører opprinnelig enkeltpersonforetaket mitt McInerney Productions, som ble opprettet i 2010. Foretaket tilbyr flerkameraproduksjoner for storskjerm og streaming, og har alt nødvendig utstyr til dette.

Med vennlig hilsen

Portfolio


Han utmerket seg med sine strenge krav til kvalitet, og la alltid sin prestisje i å levere en så god TV-sending som mulig.
Morten Rød, tidl. digital redaktør, Fædrelandsvennen

He’s always searching for the best solutions, communicates clearly, and is able to come up with creative ideas very quickly under extraordinary time pressure.
Tor Mjaaland, daværende redaktør, TVSør

Steffen is a creative problem solver who puts his pride in doing the job as good as possible. I can recommend him for any kind of job within tv-production.
Frank Mersland, Fædrelandsvennen